Prețuri România – Fiat 500 facelift pleacă de la 12.850 de Euro cu TVA inclusă

În urmă cu două luni, Fiat a prezentat, după opt ani de la relansare, 500 facelift. Așa cum vă anunțam și atunci, italienii au realizat o serie de modificări subtile, atât la exterior, cât și la interior, mergând pe rețeta succesului de până acum.

Fiat 500 facelift este deja disponibil pentru pre-comenzi și va ajunge în showroom-urile din România luna aceasta. După cum deja intuiți, toate motorizările oferite vor respecta normele de poluare Euro 6, iar prețurile pornesc de la 12.850 de euro cu TVA inclusă. Importatorul mărcii Fiat în România va oferi pentru început o reducere de lansare de 5 procente.

Fiat 500 facelift va fi disponibil alături de trei motorizări diferite și în două niveluri de echipare, Pop sau Lounge.

Noul 500 (1)

Versiunea entry-level este reprezentată de varianta Pop echipată cu motorul de 1,2 litri și 69 CP. Unitatea 0.9 TwinAir de 85 CP este disponibilă în compania echipării Lounge și are un preț de pornire de 15.650 de euro cu TVA inclusă.

Cei care preferă unitățile diesel vor avea la dispoziție propulsorul 1.3 Multijet II de 95 CP.

Versiunea de echipare Pop vine cu aer condiționat, geamuri acționate electric, oflinzi exterioare încălzite și cu reglaj electric, sistem Follow Me Home și un sistem audio cu șase difuzoare.

Noul 500 (3)

Pentru cei care vor ceva mai mult de la al lor cinquecento, echiparea Lounge ar trebui să satisfacă aceste nevoi. La interior, ocupanții se vor bucura de serviciile unui sistem multimedia cu ecran tactil de 5 inchi, de un volan înbrăcat în piele și de sistemul Start&Stop. Acesta din urmă este disponibil doar pe motoarele 0.9 TwinAir și 1.3 Multijet II.

Adaugă un comentariu