Prețurile noii generații BMW Seria 5 Touring reflectă caracterul business al mașinilor. Ce-i drept, acestea au mult de oferit.

În urma comunicării prețurilor la care vor fi disponibile în țara noastră noua generație de modele break BMW Seria 5 Touring, vă putem spune că o primă tentație oarecum accesibilă este BMW 520d Touring (197 CP, 400 Nm) vine la prețul de bază de 63.308 euro. Adăugarea tracțiunii integrale xDrive face prețul să se ridice la 65.867 euro. Chiar dacă intră în partea de bază a ofertei, BMW 520d Touring nu lasă nimic de dorit la capitolele performanțelor, consumului și al posibilităților de dotare.

Bineînțeles, pentru cine dorește să beneficieze din plin de potențialul tehnologiei mărcii bavareze și este dispus să plătească în plus, se recomandă versiunea BMW i5 xDrive40 Touring (381 CP), care costă începând de la 72.174 euro. Adepților rulării cu emisii zero la cel mai înalt nivel de performanță le este dedicat BEV-ul numit BMW i5 M60 xDrive Touring. Acesta este echipat ci două motoare electrice, unul de 261 CP (în față) și celălalt de 340 CP (în spate) și are prețul de bază de 101.626 euro.

Mai menționăm că toate motorizările ICE dispun de sistem electric MHEV alimentat la tensiunea de 48 V și integrat la nivelul cutiei de viteze. Propulsoarele alimentate cu benzină funcționează după ciclul Miller, în scopul unei eficiențe superioare. Mai notăm că așteptările legate, în general, de vânzările noii generații BMW Seria 5 vizează o pondere de 30% pentru versiunile BEV, 60% pentru cele dotate cu motorizări ICE și 10% pentru variantele PHEV.

Adaugă un comentariu

Articole similare