Prezentare în premieră mondială pentru un SUV compact Mitsubishi la GAIKINDO Indonesia International Auto Show!

Mișcare-surpriză din partea mărcii nipone, despre care se părea că tinde să ajungă să lucreze sub supervizare Renault în mod „badge engineering': Mitsubishi va prezenta pe 10 august cu prilejul salonului GAIKINDO Indonesia International Auto Show o nouă serie de SUV-uri compacte. Designul acesteia deja poate fi apreciat în primele imagini oficiale publicate de Mitsubishi.

Are vreo legătură tehnică noul SUV compact cu deja cunoscuta variantă Mitsubishi Eclipse 1.5 CVT a seriei compacte deja cunoscute? Încă nu putem preciza. Oricum, fabricația sa se va desfășura la uzina Mitsubishi Motors Krama Yudha din Indonezia, iar comercializarea va demara în ultima parte a anului 2023. Imaginile de interior ataăate acestui articol fac referire la conceptul Mitsubishi XFC, cu care noul SUV al mărcii seamănă evident pe dinafară.

„Prin acest model nou în ofertă, am ridicat la următorul nivel evolutiv conceptul nostru de integrare a unor caracteristici și facilități funcționale în tema SUV-ului compact – obiect al unui segment de piață care a crescut în ultimii ani', a declarat Seiji Watanabe, directorul general al diviziei de design Mitsubishi Motors. „Pe lângă robustețea și sugestia de forță caracteristice stilului Mitsubishi Motors, am urmărit un obținerea unui design mai elegant, mai energic și mai personalizat ca niciodată. La viitorul Salon Auto Internațional GAIKINDO Indonesia, sperăm ca și mai mulți clienți să afle ce anume Mitsubishi Motors are de oferit și să empatizeze cu ideile noastre transpuse în acest nou SUV compact.'

Abordarea stilistică în cauză a primit și un nume: Silky & Solid. Cât despre ansamblul noilor elemente vizibile la partea din față, acesta este descris prin termenii Dynamic Shield. Automobilul are lungimea de 4390 mm, lățimea de 1,810, înălțimea de 1,660 mm și o gardă la sol de 222 mm. Motorizarea de 1,5 litri alimentată cu benzină este cuplată la o transmisie de tip CVT, tracțiunea fiind numai pe roțile din față. SUV-ul este destinat în mod special pieței din zona ASEAN (Asia de Sud-Est).

Adaugă un comentariu

Articole similare