UPDATE: Piromanul din București a fost prins

Piromanul din București a fost prins. Bărbatul, care a incendiat mai multe autoturisme la începutul lunii aprilie, a fost găsit pe stradă de către polițiștii din Sectorul 1.

Individul are 45 de ani și a fost deja reținut pentru 24 de ore. Din primele verificări ale anchetatorilor, se are că bărbatul ar avea ceva tulburări, dar nu e nebun. Acesta nu a putut da, deocamdată, o explicație pentru faptele sale.

 

Piromanul care a incendiat opt mașini în sectorul 1 al Bucureștiului nu a fost încă prins de polițiști. Între timp, însă, a apărut și prima fotografie cu acesta. Suspectul principal a fost surprins de camerele de supraveghere.

VIDEO – Momentul în care un AUTOCAR PLIN CADE ÎNTR-O RĂPĂ la Cheile Grădiștei!

Atenție șoferi! Aici e LISTA celor 74 de camere care vor deveni RADARE!

În urmă cu câteva zile, un bărbat a incediat opt mașini în sectorul 1 al Bucureștiului. Bărbatul nu a fost prins încă, însă a apărut primele imagini cu el.

Primul oraș din România în care vor circula AUTOBUZE ELECTRICE!

În procesele verbale de intervenție ale pompierilor bucureșteni de la ISU ‘Dealul Spirii’ București-Ilfov în dreptul cauzei este trecut ‘sursă de aprindere în mod intenționat’. A fost lansată chiar și o primă ipoteză a modului în care a acționat piromanul ‘vânat’ acum de toată Poliția Capitalei.

Detalii șocante despre MICHAEL SCHUMACHER. Cum a ajuns să arate fostul pilot de Formula 1

Suspectul nu a fost prins până în acest moment.

Sursa: libertatea.ro

taguri
Adaugă un comentariu

Articole similare