Prima proiecție europeană a scurtmetrajului BMW “The Escape” va avea loc în cadrul Les Films de Cannes a Bucarest

Noul scurtmetraj “The Escape”, care îi are printre protagonişti pe Clive Owen, Dakota Fanning, Jon Bernthal şi Vera Farmiga, va avea premiera pe BMWFilms.com la data de 23 octombrie. Pelicula va putea fi urmărită și în cadrul evenimentului Les Films de Cannes a Bucarest tot pe 23 octombrie, începând cu orele 21:00.

Filmul continuă în tradiţia “The Hire”, o serie de scurtmetraje unice lansate între 2001 şi 2002. Noul film din serie, The Escape’, este regizat the Niel Bootcamp (District 9, Elysium). În noaptea dintre 23 şi 24 octombrie, filmul va fi lansat şi on-line și va putea fi urmărit și pe contul e YouTube BMW USA.
“Cred cu fermitate că «Plăcerea de a conduce» poate fi comunicată cu eficienţă prin poveşti emoţionale şi că, prin aceasta, putem consolida valorile principale ale mărcii BMW. Cu o realizare în stilul Hollywood, vedete globale, un regizor nominalizat la Oscar şi o abordare <> constantă, stabilim încă o dată noi repere pentru content marketing”, a explicat Hildegard Wortmann, vicepreşedinte executiv al mărcii BMW.

Adaugă un comentariu