Prima Toyota Supra s-a vândut pentru o sumă colosală

Japonezii de la Toyota au rămas fără cuvinte la încheierea licitației pentru primul exemplar al noii generații. Banii încasați pentru prima Toyota Supra vor fi donați către asociația American Heart și către fundația Bob Woodruff.

Citește și…

Accidentele rutiere: pierderi enorme pentru statul român

VIDEO: Ce scrie pe airbag-urile Dacia

Mick Schumacher a semnat cu Ferrari

De ce șoselele nu crapă de frig în țările dezvoltate

Ce mașină conduce Cristi Borcea după ce a a ieșit din închisoare

Record mondial: cum arată cea mai lungă mașină construită vreodată

Românii nu învață pentru examenul auto

VIDEO: Șoferul unui Logan plătește scump o depășire prin dreapta

 

Numele cumpărătorului nu a fost încă dezvăluit, dar ne putem imagina că își dorea extrem de mult această mașină. Noul proprietar a plătit aproximativ 2,1 milioane de dolari pentru prima Toyota Supra, care are seria de șasiu 20201 (2020 vine de la anul de lansare al noii generații și 1 de la primul exemplar fabricat).

Prima Supra beneficiază de o vopsea gri cu finisaj mat, de capace roșii pentru oglinzile laterale și de jante de culoare neagră. Interiorul dispune de elemente roșii, iar anumite ornamente de la bord sunt din fibră de carbon.

Pe lângă acest autoturism, cumpărătorul a mai primit și un costum special conceput pentru curse și două bilete VIP pentru cursa de NASCAR Toyota Owners 400, ce va avea loc în Richmond, Virginia în aprilie. De asemenea, noul proprietar are șansa de a conduce safety car-ul pe circuit și beneficiază de câteva tururi de circuit într-o mașina de NASCAR pilotată de Michael Waltrip (cunoscut pilot și comentator american).

Toți banii încasați din vânzarea primei Toyota Supra a celei de-a cincea generații vor fi donați către asociația American Heart (care ajută persoanele ce suferă de boli cardiovasculare) și către fundația Bob Woodruff (fundație non-profit ce ajută persoanele afectate de atentatele din 11 septembrie 2001).

Adaugă un comentariu