Pasajul Basarab din București are și o parcare dedesubt. Primăria anunță redeschiderea ei după 10 ani de abandon.

Cetățenii care locuiesc în aglomerata zonă a intersecției bulevardelor Titulescu și Banu Manta vor aprecia asta, cu siguranță: parcarea aflată sub extremitatea estică a Pasajului Basarab va deveni accesibilă după ce a fost închisă timp de mai bine de 10 ani.

Potrivit Primăriei Sectorului 1, parcarea oferă 65 de locuri pentru autoturisme. Efectuarea lucrărilor de reabilitare și mentenanță va fi finanțată din bugetul local al Sectorului 1. Proiectul de hotărâre adoptat luni stipulează că predarea lucrării va avea loc la 60 de zile după adoptarea hotărârii.

Hotărârea adoptată de Consiliul General al Municipiului Bucureşti în şedinţa de luni 8 august 2022 prevede transferul din administrarea parcării de către CGMB în administrarea Consiliului Local al Sectorului 1.

„Vom deschide parcarea de sub Pasajul Basarab după ce, mai bine de 10 ani de zile, a stat în paragină. La începutul acestui an am reuşit să obţin toate avizele pentru deschiderea ei şi mai aveam nevoie doar de acordul PMB pentru a deschide parcarea. Deşi consilierii generali PNL au încercat de mai multe ori să blocheze acest proiect, iată că solicitarea noastră de a primi în administrare parcarea a fost, într-un final, aprobată’, a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, conform comunicatului.

Adaugă un comentariu

Articole similare