Primele imagini cu Ford EcoSport surprinse în România

Au apărut primele imagini cu viitorul model EcoSport care va fi produs în curând la fabrica din Craiova. Imaginile au fost surprinse de un telespectator pe Centura de Sud a oraşului. Maşina este camuflată ca orice automobil aflat în probe.

Oficialii Ford au anunţat încă de la începutul anului, că producţia noului model va începe în această toamnă. Şi tot atunci, a început şi campania de recrutare a încă 1000 de oameni care vor fi angajaţi pentru a lucra pe noile linii de producţie ale modelului Eco Sport.

Sursa foto: digi24.ro

Fabrica Ford de la Craiova se apropie din ce în ce mai mult de lansarea producției noului model EcoSport, care este planificată pentru această toamnă. După cum deja ați intuit, lucrările au demarat deja, iar secțiile de „Montaj General’ și „Caroserii’ au trecut printr-o serie de modificări.

În cadrul secției „Caroserii’ au fost aduși încă 190 de roboți multifuncționali care se vor alătura celor 320, deja existenți. În cadrul secției „Montaj General’, linia de „Finiție’ a fost extinsă, lăsând loc noilor stații de lucur necesare pentru fabricarea lui EcoSport. În plus, conveiorul cu lanț de la nivelul median a fost extins și a fost instala și un elevator nou. Investiția suplimentară făcută de Ford se ridică la 200 de milioane.

Adaugă un comentariu