Primele imagini cu noul smart fortwo Brabus

smart a prezentat primele două imagini cu noul model fortwo Brabus, programat să debuteze săptămâna viitoare, în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Deși aceste imagini sunt tot ce avem în acest moment, fără niciun alt comunicat din partea producătorului, măcar putem comenta pe marginea diferențelor de ordin estetic. Evacuarea dublă – semnătura modelelor smart fortwo Brabus din trecut – a fost moștenită și de noua generație. Spoilerul posterior și pragurile au un design schimbat și chiar dacă nu există nicio poză care să ofere detalii despre zona frontală, putem să intuim care sunt modificările pe care le va aduce.

Habitaclul a primit un tratament special, cu piele în două nuanțe, cusături contrastante și covorașe cu semnătura Brabus. Numele tunerului german se regăsește și pe pragurile interioare.

Deși constructorul a fost foarte discret în ceea ce privesc specificațiile tehnice, se zvonește că noul smart fortwo Brabus va folosi un motor turbo de 0,9 litri, cu trei cilindri, care va dezvoltă 120 CP. Și cum economia de combustibil este esențială chiar și pentru cea mai puternică variantă din gamă, consumul mediu declarat de constructor este de numai 5,2 l/100 km.

Adaugă un comentariu