Proiect pilot în Europa Centrală și de Est: Porsche România a lansat o variantă în limba română a portalului Porsche Newsroom

Cu alte cuvinte, la adresa online newsroom.porsche.com/ro veți găsi o bază de date cu fotografii și videoclipuri cu modelele mărcii, date despre performanțele și consumul modelelor actuale, precum și legături către canalele de social media ale companiei. Totodată, utilizatorilor le este oferită posibilitatea de abonare la informațiile pentru presă și public ale companiei.

Urmărind newsroom.porsche.com/ro veți fi la curent cu cele mai noi evenimente, lansări, parteneriate, inițiative și comunicate de presă locale și internaționale în care se implică Porsche.

În plus față de știrile prezentate pe portalul internațional Porsche Newsroom, pagina locală newsroom.porsche.com/ro va conține interviuri cu oamenii Porsche din România – de la echipa de management, la consilierii de service sau vânzări – , povești de succes ale partenerilor locali din motorsport, știri despre turneele de tenis susținute de Porsche la nivel local, materiale despre implicarea mărcii în artă la nivel local, precum și informații despre evenimentele Porsche și Porsche Club organizate în România sau în afara țării, pentru clienții mărcii.

Pentru pasionații de istorie automobilistică, portalul va prezenta și materiale despre modele clasice, exemplare legendare care au aparținut unor celebrități sau care au obținut victorii importante în motorsport ori momente cheie din parcursul de 75 de ani al mărcii.

'Anul acesta este unul al premierelor și aniversărilor pentru noi', a declarat Adrian Pascu, Director Importator Porsche pentru România. 'În primul rând, Porsche România este mândră să devină prima piață din regiunea Europei Centrale și de Est care deschide un portal de știri local, și avem acest privilegiu pentru că există numeroși fani ai mărcii în România și suntem o piață importantă în regiune și la nivel internațional. În al doilea rând, ne bucurăm că astfel vom avea prilejul să îi ținem la curent pe iubitorii Porsche cu toate evenimentele și inițiativele locale pe care le vom organiza cu prilejul aniversării a 75 de ani de la apariția primului model Porsche, la care adăugăm și aniversările locale: 25 de ani de activitate ca importator Porsche în Romania și 10 ani de la inaugurarea Centrului Porsche București.'

Porsche Newsroom a luat naștere în 2014, cu versiunile germană și internațională. Scopul său este de a oferi informații mai rapide, mai directe și mai ample atât presei, cât și publicului. Portalul pune accent pe actualitate și pe conținutul cross-media. Știrile și comunicatele de presă sunt completate de o gamă largă de informații online și în reviste, sub formă de articole, galerii foto, videoclipuri și linkuri.

De asemenea, Porsche Newsroom oferă acces la alte formate media Porsche, cum ar fi portalul video NewsTV, site-ul video al revistei 9:11 Magazine, diverse podcast-uri Porsche și site-ul web al revistei pentru clienți Christophorus. Cei care își doresc pot primi un newsletter săptămânal cu principalele știri internaționale ale săptămânii direct în căsuțele de e-mail, în fiecare vineri.

Adaugă un comentariu

Articole similare