Renault a lansat o ediție limitată dedicată olimpicilor

Renault a lansat o ediție limitată pentru modelele Kadjar, Captur și Clio, inspirată de Jocurile Olimpice de la Rio. În total, 400 de exemplare Kadjar, Captur și Clio vor fi disponibile pentru publicul larg.

În plus, oficialii Renault România anunță cp toți medaliații de la Rio vor fi recompensați cu autoturisme din ediția limitată. Astfel, cei care vor urca pe prima treaptă a podiumului vor primi exemplare Kadjar, cei care obțin medalia de argint, vor conduce un Captur, iar cei care se clasează pe locul trei vor primi un Clio în ediție specială.

Seria limitată a fost botezată Renault Olimpic și se disting printr-o echipare suplimentară și prin elemente de design inspirate de motivele Olimpiadei de la Rio. Linia de design a fost concepută de specialiștii din cadrul Centrului de Design Renault din București.

renault olimpic (22)

Pavilionul și oglinzile exterioare vin cu un design desprins din universul olimpic, badge-ul lateral reproduce logo-ul Team Romania, iar pragurile sunt ornate cu numele modelului. Toate versiunile sunt echipate cu sistemul R-Link 2.0, cu geamuri spate și lunetă cu tentă și cu jante de 16 sau 17 inchi.

‘Mă bucur să anunț că, alături de Comitetul Olimpic și Sportiv Român, îi putem sprijini pe membrii lotului olimpic român care vor face deplasarea la Rio în această vară. Ne dorim ca, la finalul competiției, Renault să premieze un număr cât mai mare de sportivi medaliați la Jocurile Olimpice”, a declarat Jan Ptacek, General Manager al Renault Commerciale Roumanie.

renault olimpic (14)

Versiunea Olimpic a lui Kadjar pleacă de la prețul de 21.240 euro pentru varianta de motorizare TCe 130. În cazul Captur Olimpic, prețul pornește de la 15.000 euro pentru varianta de motorizare TCe 90. Versiunea Olimpic a lui Clio pleacă de la prețul de 11.820 euro pentru varianta de motorizare SCe 75. Toate prețurile conțin TVA.

Adaugă un comentariu