Espace devine SUV: Renault dezvăluie silueta noului model cu șapte locuri

Renault dezvăluie silueta noului Espace. Vederea laterală ne prezintă un design atletic cu o siluetă frontală pronunțată. Exteriorul compact (4,72 m) al noului Espace ascunde un interior spațios care este mai larg decât al predecesorului său și poate găzdui până la 7 pasageri.

După anunțul public al numelui „Espace’, Renault dezvăluie două siluete ale viitorului său SUV cu 5 și 7 locuri. Mix-ul de lumină și întuneric indică designul exterior al noului Espace și lungimea sa totală.

În lateral, suprafața vitrată se întinde la maximum spre spate, contribuind la aspectul zvelt și la eleganța vehiculului. Spatele este îmbunătățit de un spoiler situat în linia plafonului.

Fidel tendințelor actuale, a șasea generație de Espace prezintă proporții potrivite cu cerințele unei lumi în schimbare. Mai compact cu 14 cm, încă se mândrește cu o lățime interioară generoasă (inclusiv pe al treiea rând); puțin mai mult decât la generația actuală. Noul Espace își propune să ofere o călătorie confortabilă pe distanțe lungi pentru un număr de până la 7 pasageri.

Noul Renault Espace va avea premiera mondială la începutul primăverii anului 2023.

Adaugă un comentariu