Renault este partenerul premium de mobilitate pentru Roland-Garros 2023

Renault a devenit partener premium al French Open în 2022. Pentru ediția din 2023, care are loc între 22 mai și 11 iunie, stilul și logo-ul mărcii își vor lăsa amprenta asupra turneului. Sigla Renault, de exemplu, este vizibilă pe fileurile celor cinci terenuri principale (Philippe-Chatrier, Suzanne-Lenglen, Simonne-Mathieu și terenurile nr.7 și 14).

Renault 5 Prototype a făcut senzație în 2021 afișând caroseria sa galbenă foarte „pop' și va continua să facă furori. Ca parte a parteneriatului Renault cu French Open, acest precursor pentru o mașină de oraș complet electrică a îmbrăcat un nou finisaj alb metalic-satinat.

Vehiculul retro-futurist încorporează, de asemenea, tributuri vizuale aduse stadionului Roland-Garros, precum crucea emblematică a Sfântului Andrei pe grilajele laterale. Logo-ul Roland-Garros iluminat din spate ocupă cu mândrie locul unde se afla anterior emblematicul număr 5. Pentru o notă de eleganță, șic si relaxată, contururile ferestrelor sunt decorate cu crom satinat, iar jantele în albastru anodizat. Noua versiune a Renault 5 Prototype este o versiune specială French Open și o anticipare a viitorului model de serie care urmează să fie dezvăluit în 2024.

Renault furnizează o flotă de 185 de vehicule la turneul de la Roland-Garros, inclusiv 90 de Mégane E-Tech Electric, 30 Austral E-Tech full hybrid și 20 de Noul Espace E-Tech full hybrid.

Mai mult, pentru a marca cea de-a 30-a aniversare a lui Twingo, ale cărui culori distractive și design atrăgător au cucerit generații de clienți, trei versiuni electrice retrofit dezvoltate în parteneriat cu R-FIT vor transporta fanii și oaspeții la stadion.

Vizitatorii vor putea călători la turneu în mod sustenabil datorită Liniei Verzi Renault. Compania de car-sharing ZITY by Mobilize va oferi clienților săi posibilitatea de a ajunge la Roland-Garros și de a parca chiar lângă stadion, pe unul dintre cele cinci locuri de parcare ZITY.

 

Suntem foarte fericiți și mândri să ne consolidăm parteneriatul cu Roland-Garros: 75% din flota de vehicule pe care o punem la dispoziție pentru turneu este electrică; sigla Renault va fi afișată pe fileuri și în tribune; accelerăm proiectul nostru social și de solidaritate, Give Me 5, cu sprijinul ambasadorilor noștri; iar publicul larg va putea vedea Roland-Garros Renault 5 Prototype, 4EVER Trophy și Noul Espace E-Tech full hybrid. Toate acestea demonstrează cât de repede se reînnoiește Renault.' spune Arnaud Belloni, Global Marketing Director al mărcii Renault.

 

Pe tot parcursul turneului, Renault va avea un stand la Roland-Garros. Spectatorii vor putea descoperi cele două show-car-uri: Renault 5 Prototype Roland-Garros și 4EVER Trophy, precum și Noul Renault Espace E-Tech full hybrid. Roland-Garros Renault 5 Prototype: Acest show car, o versiune Roland-Garros a viitorului R5 electric, va fi prezentată publicului pentru prima dată în cadrul turneului de la Paris.

Adaugă un comentariu