Renault Megane facelift disponibil în România de la 16.300 euro

Renault Megane facelift poate fi comandat în România de la 16.300 euro. Compania franceză a aplicat o serie de actualizări la nivel estetic și introduce echiparea R.S. Line în gamă.

Megane facelift dispune acum de faruri cu tehnologia LED Pure Vision de la primul nivel de echipare. Avem o nouă bară de protecție față, precum și o noua grilă frontală, care, începând de la al treilea nivel de echipare, încorporează elemente cromate. Facelift-ul aduce o carcasă a farurilor de ceață cu ornament cromat și elemente de design suplimentare care oferă o aerodinamică îmbunătățită. Liniile de contur ale noilor stopuri echipate cu tehnologie LED au fost ridicate pentru a afișa un nou design, iar indicatoarele au devenit mai dinamice. Renault Mégane prezintă, de asemenea, un panou inferior mai sofisticat. Designul aripilor a fost schimbat, fiind înglobată iluminarea la nivelul mânerului ușii. Sunt disponibile și jante noi de 16′ și 18′. Vor fi disponibile 10 culori de caroserie, dintre care trei complet noi: Solar Copper, Baltic Gray și New Highland Gray.

R.S. Line, noua versiune de design a gamei Mégane, înlocuiește pachetul anterior GT Line. Aspectul exterior, precum și interiorul adoptă un look mai sportiv.

R.S. Line, noua versiune de design a gamei Mégane, înlocuiește pachetul anterior GT Line. Aspectul exterior, precum și interiorul adoptă un look mai sportiv.

Pentru prima dată, Noul Mégane are un tablou de bord digital bazat pe un ecran de până la 10′ inchi (în funcție de versiune). Acesta include navigarea prin satelit pentru a oferi o experiență personalizată și intuitivă. Noul ecran de 9,3′ inchi de pe tabloul de bord oferă o zonă de afișare de două ori mai mare decât versiunea de 7′ inchi.

Renault Megane facelift disponibil în România de la 16.300 euro

Cele mai utilizate comenzi de asistență pentru șofer pot fi activate de pe volan. Fiecare nivel de echipare are o tapițerie specifică, adăugând rafinament spațiului interior. Scaunul șoferului oferă acum reglaj electric (în funcție de versiune). A fost introdusă o nouă oglindă retrovizoare fără ramă cu funcție automată anti-orbire, începând cu echiparea Intens. Controlul adaptiv al vitezei, prezent deja în gama Mégane, dispune acum de sistemul Stop & Go, disponibil cu motoarele TCe 140 și 160 EDC FAP.

Prețul pentru Renault Megane facelift cu motorizarea TCe 116 GPS și echiparea Life începe în România de la 16.300 euro TVA inclusă.

Adaugă un comentariu