Renault Trucks reinnoieste intreaga gama

Ca urmare a unei investitii de 2 miliarde de euro si a celui mai riguros program de testare din istorie, Renault Trucks si-a lansat noua gama de camioane, fiind prima data cand un producator isi reinnoieste intreaga gama simultan.

Noile modele Renault Trucks au fost prezentate oficial in Romania, vineri, 11 octombrie, in cadrul unui eveniment desfasurat la Bucuresti, la care au participat aproximativ 600 de clienti, parteneri si jurnalisti.

Acesta este un moment istoric. Renault Trucks revolutioneaza industria si isi schimba toata gama de vehicule, concentrandu-se pe trei nevoi de baza ale clientilor: robustetea, eficienta si confortul. Aceste camioane sunt unelte performante, sunt centre de profit pentru proprietari’, a declarat Olivier de Saint Meleuc, Director de Vanzari Renault Trucks pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

Piata locala prezinta un context favorabil pentru innoirea gamei Renault Trucks. Conform producatorului, anul acesta companiile de transport incep sa schimbe flotele achizitionate in perioada 2007-2008. Gama Renault Trucks include trei categorii majore de autovehicule: pentru Distante lungi – T, Constructii – C si K si Distributie – D. Toate au fost proiectate urmand viziunea ca un camion este un centru de profit pentru afacerea in folosul careia opereaza.

 Grupul Volvo, din care face parte si Renault Trucks, a investit peste 2 miliarde de euro pentru realizarea acestei noi game. Ne-am dorit sa oferim clientilor un instrument fiabil si performant, care sa le permita sa tina costurile sub control si sasi protejeze afacerea. Peste 10 milioane de kilometri de teste pe sosea si peste 5.000 de persoane au fost implicate in dezvoltarea noilor camioane’, a declarat Sigurd Wandel, Director General Renault Trucks. Inmatricularile de autovehicule noi peste 18 tone au crescut cu 10% in primele 8 luni comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Credem ca atributele noii game si noua structura a retelei de centre service ne vor permite sa ne majoram cota de piata pe fondul acestui trend’, a adaugat acesta.

 Pentru atingerea obiectivelor de consum redus, rentabilitate si fiabilitate, Renault Trucks a integrat la nivelul intregii game noua transmisie automata Optidriver care are un nou sistem de schimbare a vitezelor in mod economic. In plus, gama D prezinta o serie de elemente imbunatatite pentru diminuarea cheltuielilor si pentru facilitarea intretinerii, cum ar fi bara de protectie alcatuita din trei parti. Costurile de combustibil pot fi reduse si mai mult pentru toate modelele Renault Trucks cu ajutorul programului Optifuel si software-ului de analiza Optifuel Infomax, precum si prin instruirea soferilor privind condusul eficient. Economiile de combustibil in cazul acesta pot fi de pana la 15% pentru intreaga flota, respectand totodata normele Euro 6.

Adaugă un comentariu