Renault va asambla și distribui autovehicule pe piața din Pakistan

Renault a anunțat semnarea unui acord cu grupul Al-Futtaim din Dubai pentru a produce și distribui vehiculele grupului Renault în Pakistan.

Renault va aduce cele mai recente modele și expertiza tehnologică în timp ce Al-Futtaim, prin filiala sa Al-Futtaim Automotive Pakistan, va construi o nouă uzină de asamblare și va distribui vehicule Renault. Lucrările de construcție la o nouă uzină de asamblare din apropiere de Karachi vor începe în primul trimestru din 2018 urmând ca primele vehicule produse aici să fie vândute în 2019, pentru ca producția să fie majorată din 2020.

“Grupul Renault este încântat să își continue extinderea geografică prin intrarea în Pakistan, o piață în expansiune cu un ritm anul de creștere de 10%. Prin parteneriatul cu Al-Futtaim, Grupul Renault speră să devină un jucător important în Pakistan”, a declarat Fabrice Cambolive, director de operațiuni pentru regiunea Africa, Orientul Mijlociu și India la Renault.

Renault a anunţat în luna august că prin intermediul un joint venture cu PARTO NEGIN NASEH Co și fondul Industrial Development and Renovation Organization of Iran (IDRO) va produce din 2018 cele mai noi versiuni ale modelelor Symbol și Duster într-o nouă fabrică din Iran.

Adaugă un comentariu