Renault va produce Duster în Iran

Renault, alături de compania PARTO NEGIN NASEH Co și fondul Industrial Development and Renovation Organization of Iran (IDRO) au creat un joint venture prin care se vor produce din 2018 cele mai noi versiuni ale modelelor Symbol și Duster într-o nouă fabrică din Iran.

“Suntem fericiți să semnăm acest acord cu IDRO și PARTO NEGIN NASEH Co. Într-o piață iraniană care se extinde rapid, a fost vital să se pună în aplicare construcția de noi fabrici, centre de inginerie și centre de achiziții. Acest joint-venture va permite o accelerare a creșterii noastre în această țară ” a declarat Chief Competitive Officer al Renault, Thierry Bollore.

Citește și Cât de ușor te păcălesc samsarii! Top 5 metode de care să te ferești!

 Nu mai există nicio scăpare. Poliția Română a devenit imbatabilă!

Atenție șoferi! Aici e LISTA celor 74 de camere care vor deveni RADARE!

Cea mai mare amendă pe care o poate primi un șofer în România! Face cât 20 de salarii!

Valoarea acordului, semnat după zece luni de negocieri, este de 660 de milioane de euro. Noua fabrică Renault va amplasată în localitatea Saveh la 120 km de Tehran și va avea o capacitate inițială de producție de 150.000 unități anual.

Companiile auto importante îşi pregătesc revenirea pe piaţa din Iran, după acordul istoric de la Viena privind programul nuclear iranian în schimbul eliminării sancţiunilor.  Alături de Renault, PSA Peugeot Citroeon și VW au anunţat că vor reveni în Iran după ridicarea sancţiunilor.

 

Adaugă un comentariu