Un nou concept-car Renault va ilustra eforturile eco ale mărcii franceze la evenimentul parizian ChangeNOW 2022

Renault, sub luminile rampei: ChangeNOW este cel mai amplu eveniment mondial dedicat salvării planetei, vizând soluții sustenabile pe termen lung și cu impact ecologic pozitiv. Acesta va fi găzduit în perioada 19-21 mai 2022 de două repere majore ale capitalei franceze: Grand Palais Ephémère și Turnul Eiffel.

Renault va expune la ChangeNOW 2022 un nou concept-car care este fabricat în proporție de 70% din materiale reciclabile și, la finalul intervalului de utilizare, va putea fi reciclat în proporție de 95%. Automobilul demonstrează cât de serioasă este angajarea specialiștilor de la Renault în tema mobilității sustenabile.

Luca DE MEO, directorul executiv al Grupului Renault și al mărcii Renault, va susține conferința de presă asociată prezentării mașinii împreună cu Gilles VIDAL, director al departamentului de design, și invitatul special Jean-Michel JARRE, celebru compozitor și interpret de muzică de avangardă, producător și ambasador cultural. Moderarea conferinței de presă va fi asigurată de Nora GHERBI, fondatoare a vectorului media Who CAREs!?

Adaugă un comentariu