Restricții de circulație în București în weekendul 21-22 aprilie

Poliția Rutieră informează că vor fi instituite restricții de circulație în București în weekendul 21-22 aprilie, acestea fiind datorate unor evenimente care se desfășoară în Capitală.

De la 20 mai, DACĂ NU AI ASTA ÎN TALON, Poliția îți reține actele și numerele mașinii!

Asta este SINGURA MAȘINĂ ÎN CARE NIMENI N-A MURIT!

Astfel, în conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, în zilele de 21 și 23 aprilie a.c., vor avea loc ceremonii militare cu ocazia „Zilei Forţelor Terestre’. În ziua de 21 aprilie, între orele 20.00 – 23.00, detașamentele militare se vor retrage cu torţe pe traseul: Palatul Cercului Militar Național – Bd. Regina Elisabeta – Bd. Mihail Kogălniceanu – Piața Operei – Splaiul Independenței – Pod Cotroceni – Șos. Cotroceni – Bd. Iuliu Maniu – Bd. General Vasile Milea – Drumul Taberei – sediul Statului Major al Forțelor Terestre.

Deplasarea se va face pe banda I de circulaţie a traseului menţionat.

Petru buna desfășurare a evenimentului, în data de 21 aprilie, între orele 19.30-20.00, se va restricționa traficul rutier pe Calea Victoriei, banda I de circulație, între Str. Constantin Mile și Bd. Regina Elisabeta, precum și între orele 19.30-20.15, pe Str. Constantin Mille.

Astfel, începând cu data de 20 aprilie, orele 20.00 până în data de 21 aprilie, ora 21.00, se va rezerva parcarea din Zona Fântânii Zodiac, cu sprijinul Poliției Locale competente teritorial.

În ziua de 23 aprilie, între orele 09.00 – 10.00, va avea loc o ceremonie militară la Monumentul Eroilor militari  căzuți în misiune în teatrele de operații și pe teritoriul național, din fața Palatului Copiilor.

Totodată, începând cu data de 22 aprilie, orele 20.00 și până la finalizarea activităților se va rezerva parcarea din zona Palatului Copiilor – Monumentul Eroilor militari căzuți în misiune în teatrele de operații și pe teritoriul național, cu sprijinul Poliției Locale competente teritorial.

Pentru  ziua de 22 aprilie a.c., în intervalul 06:00 – 12:00, se va desfăşura evenimentul cultural sportiv Bucharest International 10 k’.

Adaugă un comentariu

Articole similare