Revenire în viitor: noul coupe sportiv DeLorean cu propulsie electrică va purta semnătura Italdesign.

Colaborarea dintre DeLorean și Italdesign a început în noiembrie 1974, când studioul italian fondat de Giorgetto Giugiaro a primit comanda elaborării unui coupe sportiv cu două locuri pentru marca de origine americană. Acela a fost un vehicul futurist ca design, dar nu și ca tehnologie. Viitoarea generație DeLorean va oferi atât stil, cât și tehnologie de avangardă.

Începând de la finele lunii februarie, Italdesign a devenit partener oficial de design al mărcii DeLorean Motor Company.  Andrea Porta, Italdesign Business Development Manager, a afirmat că: „acum lucrăm împreună cu DeLorean la un automobile care va fi reprezentativ pentru expresivitatea designului produs de studioul nostru, așa cum este aceasta apreciată sub toate formele pe care le-am abordat, la nivel mondial.'

„Suntem încântați că viitorul DeLorean va avea o formă generată de parteneriatul care a dus și la crearea primei generații de coupe-uri a mărcii, ilustrativă pentru viziunea noastră de perspectivă', a menționat  Troy Beetz, în calitate de Chief Marketing Officer al DeLorean.

Noul rezultat al colaborării dintre Italdesign și DeLorean va fi expus în premieră cu prilejul evenimentului Pebble Beach  Concours d’Elegance, pe 21 august 2022. Ca să ne facem o idee despre ce ar pute fi vorba, deocamdată ne vom mulțumi cu aceste randări ipotetice ale unei noi generații DeLorean, în viziunea designerului Angel Guerra (semnatar al supercarului Rimac).

Adaugă un comentariu