S-a filmat gonind cu 200 km/h prin Pasajul Unirii din București

Un tânăr teribilist și prietenul lui s-au filmat gonind cu 200 de kilometri pe oră prin Pasajul Unirii din București. Poliția Rutieră spune că nu are cum să-l amendeze.

Libertatea a intrat în posesia unui filmuleț de câteva secunde în care se observă cum un bărbat conduce un automobil Mercedes-AMG pe străzile din București.

Acesta se află pe Bulevardul Dimitrie Cantemir, conducând cu 76-77 de kilometri pe oră. Imediat după ce intră în Pasajul Unirii, cel care filmează îi spune: ‘Dă-i!’, moment în care accelerația e apăsată până la podea. În doar câteva secunde, mașina ajunge la 160 de kilometri la oră, vârful atingându-se la 200 km/h. În momentul ieșirii din pasaj, bordul mașinii de lux arată 162 km/h, fiind în frânare, iar la finalul filmării, automobilul ajunge la 143 km/h. În imagini nu apare numărul de înmatriculare al mașinii.

Libertatea a luat legătura cu oficialii Poliției Rutiere din București, care au comentat imaginiile: ‘Conducătorul auto nu poate să fie sancționat. Chiar dacă i se vedea numărul de înmatriculare al mașinii pe care o conducea, acesta nu avea cum să fie amendat contravențional’. Clipul poate fi văzut aici.

taguri
Adaugă un comentariu