Salonul Auto de la Paris, sperietoarea constructorilor

În ultima perioadă tot mai mulți constructori refuză să meargă la faimoasele Saloane Auto. Iar cel care va avea loc în toamnă, la Paris, are toate șansele să înregistreze un record negativ.

În luna octombrie va avea loc la Paris faimosul Salon Auto. La numai o zi după ce Opel a anunțat că nu va participa, nemții de la Volkswagen au făcut public faptul că nu vor avea un stand propriu la evenimentul programat pentru toamna acestui an.

Ce vor păți șoferii care nu vor plăti amenzile rutiere?

Cu ce mașini aleargă polițiștii din Galați după infractori | FOTO

“Brandul Volkswagen analizează permanent relevanța participării la saloanele auto internaționale”, au explicat oficialii VW din Hexagon. Printre constructorii care nu se vor afla la Paris în 2018 se numără Opel, Subaru, Mitsubishi, Infiniti, Nissan, Volvo, Ford și Mazda.

Cine mai merge la Paris?

Pasionații de automobile vor avea totuși ce vedea la Paris. Astfel, Mercedes, Kia, Hyundai, Toyota, Honda, Lexus, Smart, Jaguar, Land Rover și Suzuki au confirmat deja că vor fi prezente în cadrul salonului. Grupul Fiat-Chrysler nu a luat încă o decizie cu privire la participarea la Salonul Auto de la Paris.

Adaugă un comentariu