Samsung caută în România programatori pentru mașini autonome

Samsung caută în România programatori și ingineri pentru viitoarea generație de autoturisme. Mai multe reclame care promovează locuri de muncă din domeniu au apărut în metroul bucureștean, dar și pe site-urile specializate în recrutare de personal.

Povestea primei autostrăzi din România! Visul lui Ceaușescu S-A CONSTRUIT ÎN TIMP RECORD!

Harman, o subsidiară a Samsung, spune că vrea ca în 2019 să ajungă la o echipă de 1.000 de softiști axați pe conducere autonomă, telematică și cockpit digital. Samsung a cumpărat în anul 2018 grupul american Harman Industries cu 8 miliarde de dolari. Harman deține mai multe branduri audio de top, precum Harman Kardon, JBL, AKG sau Soundcraft. Dar adevăratul motiv pentru care Samsung a preluat compania americană a fost pentru a intra în lumea auto. Și asta pentru că Harman produce sisteme de bord pentru mașini.

Incredibil! Cum se fură la pompele din România când angajatul benzinăriei îi spune șoferului: Pot să vă ajut?’

Harman a postat reclame și anunțuri de angajare, iar unele dintre acestea vizează direct vehiculele autonome. Pentru un astfel de loc de muncă, societatea precizează în mod clar că se lucrează la soluții de telematică. În domeniul auto, telematica înseamnă senzorii utilizați de mașinile care se conduc singure. Aceștia trebuie să detecteze obiectele din trafic, distanța dintre mașini, pietonii.

Cum arată cel mai tare vehicul al jandarmilor! E o DACIA DUSTER MODIFICATĂ!

Alt post scos la mezat este cel de arhitect de sistem pentru telematică, iar pentru acesta este necesară, între altele, experiență cu procesoarele Intel și ARM.

taguri
Adaugă un comentariu