Familia lui Schumacher neagă zvonurile privind mutarea în Spania

Michael Scumacher nu va fi mutat în Spania. Aceasta este vestea pe care a dat-o impresarul lui Schumacher, Sabine Kehm.

Michael ar fi mândru! Prima victorie pentru fiul său, Mick Schumacher

Prin dezmințirea oficială, impresarul lui Scumacher neagă informațiile privind mutarea lui Michael în Mallorca. Vestea venea de la Katia Rouarch, primarul din Andratx, care a afirmat că totul este pregătit pentru mutarea legendei din Formula 1 în localitatea pe care o administrează pe insula spaniolă. Ulterior, un purtător de cuvânt al localității neagă și faptul că primarul ar fi declarat că se mută Michael Scumacher în localitate.

Zvonurile anunțau achiziția unei vile în valoare de aproximativ 30 de milioane de euro, iar motivația din spatele mutării ar fi fost că Scumacher se simțea bine în Mallorca în vacanțele pe care le-a petrecut acolo cu familia sa, iar schimbarea atmosferei i-ar face bine lui Michael.

Anunțul despre Schumacher care dă speranțe: Își poate vedea copiii crescând’

Aparent, impresarul lui Scumacher neagă doar zvonul mutării lui Michael, nu și achiziția respectivei vile, care ar urma să fie folosită de Corinna, soția sa, în vacanțele pe care le plănifică împreună cu cei doi copii ai cuplului Scumacher, deveniți adulți între timp.

Ultimele veşti despre starea lui Michael Schumacher. Îl vizitez în mod regulat’

Veștile despre starea lui Scumacher sunt puține și rare, iar familia refuză să discute cu presa despre sănătatea multiplului campion mondial de Formula 1. În prezent, se presupune că Scumacher este încă în comă după accidentul său din Franța.

De ce familia lui Schumacher ține secretă starea de sănătate a fostului campion

În data de 29 decembrie 2013, germanul a căzut cu schiurile pe o pârtie din stațiunea Meribel din Franța. De atunci se presupune că este în comă, însă diferite surse afirmă că Michael ar fi ieșit din comă, dar nu a fost încă fotografiat în afara patului de spital. El este tratat acasă la reședința sa din Lausanne, Elveția.

Michael Schumacher răspunde la tratament

Una dintre mașinile lui Michael Schumacher este din nou de vânzare

Peste 15 milioane de euro a cheltuit familia lui Schumacher pentru a-l îngriji pe german

Colecția lui Michael Schumacher va deveni expoziție permanentă

Adaugă un comentariu