Se caută cel mai bun pilot!

Auto Bild şi Hyundai Auto România organizează prima ediţie a concursului Best Driver.

Vrem să alegem cel mai bun şofer dintre cititorii Auto Bild şi să te provoacăm la o demonstraţie de pilotaj! Avem şi un INVITAT SPECIAL, pilotul anului 2000 şi campionul absolut de Viteză în coastă din acelaşi an, HORAŢIU IONESCU CRISTEA.

Intră pe www.auto-bild.ro/bestdriver, fotografiază-te cu orice ediţie din luna mai sau iunie a revistei Auto Bild şi înscrie-te acum.

Trebuie să ai permis valabil de conducere cu o vechime de minimum 2 ani. Cei 20 de participanţi, selectaţi prin tragere la sorţi, îşi vor putea demonstra abilităţile de şofer la bordul unui autoturism Hyundai Elantra, în cadrul unei probe de circuit la AMC Kart, în data de 1 iulie.

Data înscrierilor s-a prelungit până în 24 iunie, iar toţi participanţii a căror înscriere a fost validată vor primi GARANTAT câte un abonament pe 3 luni, la revista Auto Bild.

PREMIILE OFERITE:

Locul 1

Un weekend la munte pentru 2 persoane, oferit de Hotel Ramada Braşov. Pentru transport, Hyundai Auto România pune la dispoziţie un autoturism Hyundai Elantra, cu plinul asigurat.

Locul 2

O tableta Evotab HD, oferită de Evolio, şi o cină romantică la Restaurant 1880, din incinta Capital Plaza Bucureşti.

Locul 3

Un sistem GPS Preciso HD, cu harta României, oferit de Evolio.

    Romeo says:

    Buna ziua
    Cand se vor afisa si unde participantii calificati!

Adaugă un comentariu