Se pot depune cererile pentru rambursarea Taxei Oxigen

Conform unui comunicat transmis de Primăria Capitalei, bucureștenii care au achitat în avans contravaloarea tarifului de acces și circulație pentru Vignieta Oxigen pot depune, începând de luni, 14 septembrie 2020, cererile pentru rambursarea sumelor plătite.

„Restituirea taxei se va face către cetățenii care au cumpărat Vignieta Oxigen, indiferent de tipul de vignieta achiziționată, fiind exceptată perioada în care documentul de instituire a taxei a fost în vigoare (HCGMB 539/2019), respectiv 1 ianuarie – 22 martie 2020″, anunță Administrația Străzilor București.

Sumele aferente Vignietei Oxigen vor fi rambursate în baza unei cereri de restituire, care va putea fi depusă astfel:  – electronic la adresa de e-mail: [email protected], cu precizare în subiectul mesajului: “Cerere de restituire vignieta Oxigen”;  – fizic, la sediul Administrației Străzilor București din strada Domnița Ancuţa, nr. 1;  – prin poştă, cu scrisoare recomandată de primire.

Cererile de restituire pot fi descărcate de pe site-ul Administrației Străzilor București și vor fi însoțite de copie a cărții de identitate, copie a certificatului de înmatriculare a vehiculului, care va purta înscrisul „conform cu originalul” și semnătura, copie a documentului de plată.

Cetățenii vor putea solicita restituirea taxei pana la data de 13 septembrie 2023, iar banii vor fi rambursați prin aceeași modalitate prin care s-a efectuat plata: fie transfer bancar, fie vor fi ridicați de la casieria ASB din strada Domniţa Ancuţa, nr. 1.

taguri
Adaugă un comentariu