SEAT Aran – Prima fotografie neoficială cu primul SUV al ibericilor

Toată lumea știe că producătorii își canalizează energiile și bugetele către dezvoltarea SUV-urilor. Clenții iubesc mașinile de acest gen, iar constructorii speculează la maximum dorința lor. Aceeași teorie se aplică și în cazul lui SEAT.

Producătorul iberic lucrează de zor la primul său SUV. Acesta a fost prefigurat în 2015 de conceptul 20V20, iar anul acesta, la Geneva, vom face cunoștință cu versiunea de serie. Cel puțin asta susțin vocile din piață.

Botezat SEAT Aran, primul SUV al ibericilor preia o mulțime de elemente estetice de pe conceptul 20V20. Acesta va avea la bază platforma MQB și va fi oferit în standard cu tracțiune față. Opțional, clienții vor putea bifa și un sistem de tracțiune integrală.

SEAT Aran – Dimensiuni și motorizări

Cât despre dimensiuni, aceleași surse spun că SEAT Aran va avea 4.363 de mm lungime, 1.841 de mm lățime și 1.600 de mm înălțime. Ampatamentul măsoară și el 2.638 de mm, valoare ce poate fi ușor tradusă în spațiu suficient pentru toți pasagerii.

În dreptul motorizărilor, SEAT nu pregătește nicio surpriză. Vom vedea aceleași unități diesel și benzină cu puteri cuprinse între 116 CP și 190 CP. Resursele vor fi puse în valoare fie cu o cutie manuală cu șase trepte, fie cu una DSG.

Via | TheAutomobilist

Adaugă un comentariu