SEAT Arona surprins din întâmplare înaintea lansării oficiale

SEAT a început să simtă gustul succesului imediat după lansarea lui Ateca. Următorul pas strategic a fost anunțarea unui nou SUV.

Prezentarea oficială a lui SEAT Arona va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, urmând ca în luna decembrie să ajungă în showroom-uri.

SEAT Arona va avea la bază platforma lui Ibiza și va prelua elemente de design de pe Ateca. După cum deja știți, SEAT nu este singurul brand din cadrul Grupului Volkswagen care plănuiește astfel de SUV-uri. Skoda a lansat modelul Karoq, iar Volkswagen va lansa în la Salonul Auto de la Frankfurt noul model T-Roc, un SUV de clasă mică care foloseşte tot platforma MQB.

Un locuitor norocos din Barcelona a reuşit să surprindă momentul când noul SEAT Arona era dus cu elicopoterul pe deasupra oraşului.

Din punct de vedere estetic, SEAT Arona va miza pe designul oferit până acum de Ateca, dar la o scară ceva mai mică. Montantul C a fost ascuns într-un mod discret, în timp ce restul elementelor vin, așa cum spuneam și mai sus, de pe Ateca.

Adaugă un comentariu