Seat Leon pierde varianta cu trei uși

Seat Leon pierde versiunea de caroserie cu trei uși numită Leon SC. Decizia este legată de vânzările slabe obținute de această variantă în raport cu modelele cu cinci uși.

VW Golf are un nou rival. Va rezista oare germanul atacului furibund al japonezilor?

Seat a decis eliminarea din ofertă a lui Leon SC alături de versiunea cu trei uși a lui Mii. Acest model a fost retras de câteva luni din oferta Seat, iar motivul din spate este legat tot de vânzări. În cazul lui Mii, până și Volkswagen a renunțat la Up!în configurația cu trei uși, iar echivalentul din gama Skoda, Citigo, este așteptat să urmeze același traseu.

Odată cu varianta de caroserie pierdută de Leon și de eliminarea lui Mii cu trei uși din ofertă, întregul grup Volkswagen rămâne doar cu trei modele cu trei uși în ofertă. Audi A1, Volkswagen Golf și Skoda Citigo sunt aceste trei modele. Pentru fanii de hatchback-uri cu trei uși, lucrurile nu arată bine, deoarece și cele trei modele de mai sus vor rămâne fără versiuni cu trei uși.

Grupul Volkswagen nu a fost singurul care a renunțat la acest tip de caroserie, hatchback-urile cu trei uși fiind eliminate și din game precum Range Rover Evoque, Kia ProCeed și Opel Astra, printre altele.

SEAT reuşeşte vânzări-record în ianuarie 2018 pe plan global

Seat Leon Cupra R: demonstraţie de forţă

SEAT Ibiza are o nouă generație. Poze și detalii oficiale cu modelul iberic

Contact – Audi A3 Sedan

Adaugă un comentariu