Serie limitata: VW Beetle GSR

VW prezinta la Chicago cel mai sportiv Beetle al tuturor timpurilor. Beetle GSR va fi produs intr-o editie limitata la 3.500 de unitati si va putea fi comandat incepand cu luna mai, la un pret care in Germania porneste de la 30.300 de euro.

Lansarea lui Beetle GSR vine la exact 40 de ani de la un alt model sportiv al gandacului, realizat pe baza lui Beetle 1303 S. Celebrul Black/Yellow Racer era, la vremea lui, cel mai dinamic Beetle,avdn caroseria vopsita in cele doua culori de la care i s-a tras numele. Exact ca si predecesorul sau, actualul model este disponibil intr-o combinatie de doua culori, galben si negru.

Beetle GSR are sub capota motorul TSI de 2,0 litri, intr-o versiune care dezvolta 210 CP. Impresionant este insa cuplul, disponibil la nivel maxim intre 1700 rpm si 5200 rpm. Performantele dinamice sunt remarcabile, cu un timp de accelerare de la 0 la 100 km/h in 7,3 secunde si o viteza maxima de 229 km/h. Cu toate acestea, Beetle GSR ramane econom, cu un consum mediu de 7,3 l/100 km.

Adaugă un comentariu