Seriile Mazda 3 hatch și Mazda CX-30 (modelele 2024) sunt acum disponibile în ediția specială Nagisa. Rafinament garantat!

Tratarea stilistică personalizată conform specificației Nagisa aplicată seriilor Seriile Mazda 3 și Mazda CX-30 (modelele 2024) implică interiorul cu tapițerie din piele ecologică în două nuanțe – terracotta și negru, în timp ce ka exterior se vor face remarcate ornamentele negre și vopseaua metalizată Zircon Sand.

Mazda a anunțat introducerea unei noi ediții speciale Nagisa pentru Mazda 3 hatchback și Mazda CX-30. Pornind de la succesul edițiilor Homura, introduse în 2022, și de la îmbunătățirile adăugate în cadrul actualizărilor modelelor 2024, Mazda a infuzat elemente sportive ale esteticii în tendință „retro modern' pentru a crea ediția specială Nagisa.

Exteriorul modelelor Mazda 3 hatchback și Mazda CX-30 Nagisa folosește Zircon Sand Metallic drept culoare simbol a caroseriei din paleta disponibilă, combinată cu detalii exterioare negre pentru un aspect dinamic. Interiorul se mândrește cu o tapițerie din piele ecologică în două tonuri: pernele laterale ale scaunelor lateralele sunt în nuanță terracotta, în timp ce partea centrală este realizată din piele neagră Leganu, oferind habitaclului o ambianță rafinată.

Zircon Sand Metallic a fost aleasă drept culoarea simbol pentru paleta de culori a ediției speciale Nagisa datorită caracteristicilor sale unice. La prima vedere, pare a fi o culoare solidă, oferind o sugestie sportivă clasică, atunci când este văzută pe șosea. Cu toate acestea, la o privire mai atentă, caracteristicile metalice ale culorii Zircon Sand devin evidente, adăugând un sentiment de sofisticare și profunzime aspectului vehiculului.

Luminile și umbrele create de finisajul metalic accentuează formele caroseriei, în timp ce duritatea similară cu cea minerală a culorii, așa cum sugerează și numele său, adaugă o notă unică. Pe lângă jantele și oglinzile retrovizoare negre, Nagisa se mândrește, de asemenea, cu aripa specifică de nuanță închisă, ceea ce reprezintă o premieră pentru Mazda CX-30. Aceasta conferă exteriorului un aspect elegant și aerodinamic, care este deopotrivă sportiv și rafinat.

Interiorul versiunilor Nagisa prezintă nuanța Terracotta drept culoarea principală a huselor scaunelor din piele sintetică, adăugând un aer retro spațiului habitaclului. Acesta este însoțit de piele Suede neagră ecologică pentru părțile mediane ale scaunelor și bord, precum și de vopsea cu tentă „gunmetal' pentru elementele decorative, cum ar fi inelele fantelor de ventilație și mânerele portierelor. Rezultatul este o atmosferă retro-modern sportivă în habitaclu. Detaliile complexe, inclusiv accentele negre cu aspect de cordovan de pe zonele centrale ale scaunelor și cusăturile de culoare Terracotta de pe bord completează designul interiorului. Mazda3 prezintă, de asemenea, piele ecologică Leganu pe panourile ușilor, adăugând o tușă suplimentară de rafinament.

Mazda3 și CX-30 din 2024 sunt echipate cu tehnologii avansate de siguranță, interioare realizate cu măiestrie și motoare cu tehnologii inovatoare. Ambele au un sistem de infotainment actualizat, un sistem îmbunătățit de detectare a pietonilor și funcții de conectivitate îmbunătățite. Ambele vehicule oferă propulsoare electrificate, fiind disponibile motorizările e-Skyactiv G cu aspirație naturală și e-Skyactiv X (alimentat cu benzină) care îmbină principiile de aprindere și ardere ale propulsoarelor diesel și cu benzină.

taguri
Adaugă un comentariu

Articole similare