Circuitul de la Silverstone ar putea găzdui mai multe curse de Formula 1 în sezonul acesta

În contextul actual al pandemiei, există șansa ca Marele Premiu al Marii Britanii de anul acesta să fie prelungit pe mai multe weekenduri.

Această măsură drastică ar putea ajuta calendarul campionatul de Formula 1 să revină mai aproape de normal. Până la ora actuală, s-au pierdut primele 8 curse ale sezonului.

Faimosul circuit din Marea Britanie ar putea fi exploatat în mai multe configurații de piloții de Formula 1 pentru un plus de varietate. Chiar și așa, oficialii au timp de gândire până la sfârșitul lunii aprilie pentru a da un răspuns clar dacă Marele Premiu al Marii Britanii va avea loc pe data stabilită de 19 iulie.

Totuși, nu am avea prea  multe așteptări ca Marele Premiu să aibă loc atunci. Tot în acea perioadă ar fi trebuit să se desfășoare și Turneul de la Wimbledon, dar a fost anulat.

O bună parte a echipelor de Formula 1 se află localizate în apropierea circuitului de la Silverstone, ceea ce ar facilita deplasările acestora.

Pe lângă reutilizarea circuitului de la Silverstone, ori, mai există o serie de alte posibile scenarii pentru a putea aduce sezonul pe linia de plutire. Una din idei ar fi extinderea sezonului până anul viitor.

Adaugă un comentariu