ŠKODA este mașina oficială a festivalului de film One World Romania

ŠKODA este mașina oficială a festivalului One World Romania. În cel de-al treilea an de colaborare, ŠKODA a pus la dispoziția organizatorilor trei autoturisme (o ŠKODA Yeti și două variante diferite ale modelului ŠKODA Rapid), împreună cu șoferi profesioniști pentru a înlesni transportul invitațiilor de onoare.

 „Colaborarea dintre ŠKODA România și One World Romania a ajuns deja la al treilea an consecutiv. Reușim în fiecare an să ne adunăm sub deviza „simply clever‘ pentru a oferi bucureștenilor un prilej isteț de a ieși din cotidian. Oferta festivalului în materie de film este variată, oferind teme complexe de dezbatere și invitați pe măsură. Iar pentru o organizare fără cusur, marca ŠKODA a pus la dispoziție trei autoturisme pentru cei prezenți’, a declarat Patricia Zegreanu, Marketing & Communication Manager ŠKODA România.

Festivalul de film documentar dedicat drepturilor omului, One World Romania, propune bucureștenilor ca între 17 și 23 martie să se încarce pentru luptă văzând filme bune.  Festivalul ajunge anul acesta la cea de-a șaptea ediție, și aduce noi filme documentare și evenimente speciale în mai multe spații din București: Cinema Studio,Cinema „Elvire Popesco’ și Muzeul Țăranului Român. Deschiderea oficială a festivalului va avea loc luni, 17 martie, la Cinema Pro.

Adaugă un comentariu