Skoda Kodiaq vRS – primele informații oficiale înainte de debut

Skoda Kodiaq vRS va fi primul SUV de performanță al mărcii cehe.

Modelul va debuta în cadrul Salonului Auto de la Paris, programat în luna octombrie. Până atunci, cei de la Skoda au publicat două imagini teaser ale noului model și au anunțat și câteva elemente cheie. În primul rând, sistemul de tracțiune integrală este standard, iar cele patru roți primesc un maxim de 239 CP din partea motorului 2.0 TDI biturbo.

Propulsorul care va echipa noul Kodiaq vRS este cel mai puternic diesel oferit vreodată de Skoda și asigură un cuplu maxim de peste 500 Nm. Este intrigantă alegerea unui diesel pentru un SUV de performanță în contextul scandalului Dieselgate în care a fost implicat concernul Volkswagen, dar putem să presupunem că acest model este în grafic cu emisiile din moment ce va fi obligat să respecte normele Euro 6d-TEMP.

Din cele două fotografii teaser mai distingem și un set de jante din aliaj de dimensiuni generoase și mai știm că Skoda Kodiaq vRS va avea șapte locuri. Totodată, modelul va purta și noul logotip al diviziei vRS, care va include un finisaj cu roșu.

Citește și:

Aproape toate bancurile cu Chuck Norris într-o singură reclamă

Programul Rabla Plus 2019: Tot ce trebuie să știi

VIDEO: Un şofer recalcitrant a fost încătuşat de poliţişti

Război total mașinilor cu volan pe dreapta. Cât te costă să muți volanul pe stânga?

Prieten al familiei Schumacher: Nu-l vom mai vedea vreodată pe Michael

Mercedes Clasa C (W205) de la 15.000 euro: Este Clasa C nemuritoare?

Nissan Juke de la 8.000 euro: Este doar artă sau chiar merge?

Adaugă un comentariu