Mercedes-Benz SLR McLaren primește un plus de strălucire pentru clienții din Dubai

Deși a trecut mai bine de un deceniu de când a fost lansată, Mercedes-Benz SLR McLaren rămâne una dintre cele mai exclusiviste mașini sport pe care ți le poți cumpăra. Iar dacă exemplarele stock nu se ridică la nivelul exigențelor celor mai pretențioși dintre clienți, numeroși tuneri oferă kit-uri de personalizare care transformă mașina într-o bijuterie opulentă.

Și pentru că există mulți clienți dispuși să plătească în plus pentru a ieși în evidență, showroom-urile unor dealeri din Dubai oferă mașini deja modificate. După ce anul trecut a fost vândut un SLR foarte țipător, vopsit într-o combinație de galben cu negru, dealerul Formula Motors a adus un exemplar cel puțin la fel de impresionant.

SLR Volcano by Hamman

Cotat la peste 300.000 euro, modelul Mercedes-Benz SLR McLaren produs în 2005 poartă un kit de caroserie Volcano by Hamman de-a dreptul cutremurător. Evacuările laterale au acum câte trei terminații, în timp ce formele caroseriei au fost argumentate cu panouri din fibră de carbon, contrastând puternic cu vopseaua albă a mașinii.

Cu numai 4.600 km acumulați de când a ieșit pe poarta fabricii, supercarul Mercedes-Benz a suferit câteva modificări și sub capotă, acum având la dispoziție 700 CP și 830 Nm, scoși dintr-un V8 de 5,4 litri supraalimentat cu compresor mecanic. Performanțele sunt impresionante chiar și contextul actual, SLR McLaren Volcano by Hamman sprintând de la 0 la 100 km/h în 3,6 secunde și atingând o viteză maximă de 348 km/h.

Adaugă un comentariu