Șofer belgian, amendat pentru că a circulat cu… 696 de km/h

Un șofer din Belgia a fost prins în timp ce circula cu 696 de kilometri pe oră cu un autoturism Opel Astra, într-o zonă în care limita era de 50 de km/h. Amenda este evident o eroare, iar bărbatul a trimis-o înapoi poliției pentru a fi corectată. 

Peste 1 milion de euro pentru o fotografie recentă cu Michael Schumacher

MAȘINA PERFECTĂ costă doar 4.000 de euro! Uite care este!

Presa belgiană relatează că șoferul a fost amendat în orașul Hensies, în apropiere de granița cu Franța, pe un drum care avea limita de viteză impusă la 50 de kilometri pe oră. Ulterior, în căsuța poștală, omul a primit o amendă care arăta că a atins 696 de kilometri pe oră, iar, după ‘o revizuire’, pe amendă a fost notată viteza de 654 de km/h.

Cum se depozitează CORECT anvelopele!

Așa arată cel mai norocos șofer din România!

Omul, în vârstă de 30 de ani, a spune că a fost amendat în luna aprilie, iar actul primit conținea o eroare eroare. Valoarea amenzii nu este specificată, scrie bfmtv.com.

Incredibil cum vrea un ROMÂN să PROSTEASCĂ clienții!

Tânărul șofer arată că el călătorea doar cu 10 kilometri peste limita legală, ceea ce, conform legii belgiene, înseamnă o amendă de 50 de euro.

Şofer amendat cu 800 de lei după ce i-a spus unui poliţist o propoziție aparent banală!

Amenda a fost trimisă înapoi la autorități pentru a fi corectată, dar între timp a ajuns și pe Facebook, unde a fost distribuită de mai mult de 3,000 de ori.
Sursa: libertatea.ro

Adaugă un comentariu

Articole similare