Soluția găsită de un român ca să-și vândă mașina! O dă cu 30 de lei! Cum e posibil?

Un bărbat din Iaşi s-a hotărât să îşi vândă maşina, un Nissan 100NX din 1994, printr-un sistem inedit, oferind-o ca premiu la o loterie. Deși concursul nu pare a fi la prima vedere unul legal, bărbatul a scos la vânzare bilete de câte 30 de lei. E drept, șansele sunt destul de mici pentru orice doritor.

Pentru că nu a găsit cumpărător, ieșeanului i-a venit o idee inedită: va vinde 300 de bilete de câte 30 de lei bucata, fiecare participant având o singură șansă să-și adjudece mașina.

“De mai bine de jumătate de an, poate chiar un an, mă chinui cu vânzarea acesteia, dar fără succes. Așa că m-am gândit să împrumut si eu ideea de a crea o asa-zisă ‘loterie’ asupra mașinii. Sunt puse în joc 300 de bilete cu valoarea de 30 de lei bucata. Fiecare cumpărator nu va putea să achiziționeze decât un sigur bilet! ‘Loteria’ nu este valabilă decât pe raza municipiului Iași”, a spus Angel Rădășanu, proprietarul mașinii, pentru bzi.ro.

Acesta a adăugat: “Perioada de ‘joc’ va fi de două luni (5.04.2016 – 5.06.2016), dar în cazul în care se termină biletele, va avea loc extragerea. În cazul în care trec cele două luni si numarul biletelor vândute este sub 250, voi contacta fiecare jucător pentru a-i înapoia contravaloarea biletului (30lei). În momentul extragerii se va face un livestream pe site-ul RANDOM.ORG, pentru a nu crea discuții cu privire asupra câștigătorului”.

Maşina este fabricată în 1994, are motor 1.6i și o putere de 105 CP. Printre dotări se numără: oglinzi electrice, geamuri electrice, reglaj intensitate bord, reglaj faruri electric, ABS, închidere centralizată şi servodirecţie.

Cum ți se pare ideea ieșeanului?

Masina

Foto: Facebook

Adaugă un comentariu