SPIONAJ: A patra generatie Range Rover

Asteptata sa debuteze in toamna acestui an, a patra generatie a venerabilului Range Rover va fi mai luxoasa si mai performanta ca niciodata.

 Lansarea noului Range Rover va marca cel mai important salt tehnic din istoria de 42 ani a venerabilului off-roader de lux. Greutatea va scadea spectaculos cu peste 400 de kilograme, noul model adoptand, in premiera, o platforma monococa din aluminiu. Este de asteptat ca versiunile echipate cu noua motorizare V6 pe benzina sa nu cantareasca mai mult de 2 tone. Interiorul va fi mai luxos si mai bine accesorizat, preluand numeroase elemente de stil si ergonomie de la bestsellerul Evoque. Tot de la Evoque au fost preluate si schimbatorul de viteze rotativ si touchscreen-ul de mari dimensiuni. In premiera, vor fi oferite 7 locuri ca dotare standard.

Pozitionarea noului Range Rover va fi usor diferita. Preturile se vor situa intre 80.000 si 130.000 de euro, noul model intrand astfel in competitie directa cu viitoarele SUV-uri de superlux Lamborghini Urus si Bentley EXP9F.

Via: autoweek.nl

Adaugă un comentariu