Statul începe să ramburseze banii ceruți de cei care au plătit taxa auto

“Statul, prin Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF), a rambursat, în decurs de o lună, suma de 173 de milioane de lei către şoferii care au solicitat restituirea taxei auto”, a declarat, joi, la Europa FM, ministru Mediului, Graţiela Gavrilescu.

Ce caută o MAȘINĂ AMERICANĂ DE POLIȚIE ÎN SATU MARE?

“Din data de 17 martie şi până în prezent, prin ANAF, statul a rambursat către populaţie 173 de milioane de lei din vechile taxe auto care au fost implementate în perioada 2007 – 2013”, a precizat ministrul.

Asta este SINGURA MAȘINĂ ÎN CARE NIMENI N-A MURIT!

Recent, Ministerul Finanţelor a publicat un proiect de Ordonanţă de Urgenţă în care se preciza că persoanele care solicită restituirea sumelor plătite în contul taxei auto nu vor mai fi obligate să anexeze la cerea de restituire documentele care să dovedească efectuarea plăţilor şi nici copiile cărţii de identitate a vehiculului şi a certificatului de înmatriculare.

De la 20 mai, DACĂ NU AI ASTA ÎN TALON, Poliția îți reține actele și numerele mașinii!

Taxa auto pentru autovehicule la prima înmatriculare a fost introdusă pentru prima dată la 1 ianuarie 2007, imediat după aderarea României la Uniunea Europeană.

    Daniel says:

    Tzarisoara noastra pe mana unor gunoaie ….papagalul de tariceanu care a propus taxa iar bahnita asta de la mediu care refuza sa returneze banii integral si modifica dobanzile retroactiv in detrimentul contribuabilului

Adaugă un comentariu