Știam că tehnica e tare, dar trebuia și o imagine potrivită. Lexus GX 550 Overtrail JAOS Concept completează ideea.

Pentru ca întregul obiect să fie premium 100%, este nevoie ca atât ambianța interioară și designul să fie premium, cât și polivalența abilităților de rulare să fie premium. Cu alte cuvinte, Lexus GX 550 Overtrail JAOS Concept aspiră la statutul de „Lexus suprem'.

Ce apreciem în mod special aici: viziunea japonezilor despre un vehicul 4×4 incomparabil este diferită de a britanicilor de la Range Rover. Poate că și marile SUV-uri britanice sunt deosebit de performante, însă complexitatea dusă până la overengineering și detaliile delicate (nimeni nu ar face offroad cu ele doar ca să nu deterioreze marile jante din aliaj ușor sau vopseaua de pe spoilere), le recomandă mai mult pentru expunere. Aparența dură a lui Lexus GX 550 Overtrail JAOS Concept parcă te invită la incursiuni offroad.

Lexus GX 550 Overtrail JAOS este rezultatul unei activități de colaborare, personalizarea sa fiind pusă la punct de ambele companii reprezentate în denumire. Automobilul a fost conceput pentru a inspira încredere și a da de înțeles de la prima privire că capabil să navigheze în cele mai dificile condiții de rulare. Cu exteriorul tratat în stil aventuros, amintind de vehiculele simple și dure, la acre se adaugă prestații cu adevărat excepționale în teren și un interior adaptat pentru o conducere confortabilă pe orice drum, Lexus GX 550 Overtrail JAOS încorporează personalizări distincte, armonizate prin contribuția și experiența unui apreciat producător de piese cu caracter 4WD și SUV. Scopul a fost de a crea un automobil cu aptitudini de rulare pe măsura caracterului ultraexigent al mărcii Lexus.

În față, bara de protecție robustă tipică pentru vehiculele grele de teren este fabricată folosind rășini ABS, material cu structură ușoară și foarte rigidă. Vehiculul este, de asemenea, echipat cu diverse componente specifice de teren, inclusiv elemente de protecție pentru a proteja aripile largi și larg decupate, trepte laterale în formă de tub pentru a proteja pragurile, apărători de noroi mari, pentru a proteja corpul de loviri în timpul conducere offroad și scuturi de protecție din aluminiu, pentru a acoperi zonele vulnerabile de sub caroserie.

În plus, includerea unui portbagaj de plafon tip „rack' pentru a spori capacitatea de transport, împreună cu adoptarea unui kit de ridicare a suspensiei și utilizarea de jante de 18 inchi ușoare, dar foarte rigide, au contat pentru definirea noii personalității a unei mașini cunoscute. Sentimentul generat este uimitor: cu toții știam că Lexus GX 550 Overtrail JAOS Concept se ascunde dincolo de aparența dichisită a mașinii „de uzină', dar acum acesta a ieșit la suprafață asemenea lui Hulk, ca alter-ego al personajului Bruce Banner.

Adaugă un comentariu

Articole similare