Strada asfaltată și marcată care duce spre nicăieri

Strada asfaltată și marcată care duce spre nicăieri. Are trecere de pietoni și se opreşte pe un deal! Primăria din Piatra Neamț a asfaltat o stradă care se termină brusc, pe un deal. Drumul nou-nouț are în capătul său spre nicăieri trecere de pietoni și stop. 

Citeşte şi:

Impozit auto 2020 – lista completă. Cine trebuie să plătească mai mult

Strada care se termină brusc, pe un deal, cu trecere de pietoni și stop în mijlocul pustietății, a costat 90.000 de euro. Drumul este trasat și pregătit pentru circulație, doar că este cu totul inutilizabil, întrucât se oprește după ce urcă o parte din deal, în marginea orașului Piatra Neamț.

Lucrările au fost terminate anul acesta, dar primarul Dragoș Chitic asigură pe toată lumea că strada va fi prelungită. ‘Am asfaltat de câți bani am avut. E un cartier în dezvoltare. Planul primăriei este de a asfalta toate străzile din Piatra Neamț. Acolo este un proiect mai amplu de a asfalta toate străzile din acel cartier și se realizează în etape. Suntem într-o primă etapă în acest an, în care am asfaltat de câți bani am avut’, a declarat primarul.

Sursa: libertatea.ro

taguri
Adaugă un comentariu