STUDIU: Motocicliștii sunt șoferi mai precauți decât cei fără categoria A

Motocicliștii sunt șoferi mai precauți decât cei care nu au permisul moto, spune un studio realizat de o companie de asigurări din Regatul Unit.

5 echipamente și scule care nu trebuie să lipsească din garajul tău

Studiul a fost realizat intern, în cadrul clienților companiei Carole Nash, iar acesta s-a concentrat pe ultimii trei ani. Aparent, șoferii care nu aveau permis de conducere care să le permită să conducă și motociclete aveau cu 11% mai multe daune decât cei care erau și motocicliști. Mai mult decât atât, atunci când motocicliștii aveau daune, acestea aveau valori mai mici decât cele pe care le provocau automobiliștii.

Bagaje, cutii şi altele: Proiectile periculoase

Potrivit reprezentanților companiei de asigurări, motocicliștii sunt mai precauți și când conduc o mașină deoarece vizualizează altfel călătoriile și drumurile. Mai mult decât atât, aceștia manifestă un nivel mai ridicat de atenție la volan și pregătesc cu mai multă atenție o călătorie. Tocmai de aceea, respectiva companie de asigurări a înființat un site prin care să încurajeze șoferii să conducă precum motocicliștii.

5 probleme ale maşinii cu care te poți confrunta vara

Compania Carole Nash din Regatul Unit nu este la primul său studiu de siguranță rutieră, iar concluziile cercetărilor anterioare au relevat că 16% dintre șoferii intervievați nu ar promova din nou examenul teoretic pe care l-au dat în vederea obținerii permisului de conducere. Mai mult decât atât, doar o treime dintre șoferii intervievați au reușit să identifice cu succes toate indicatoarele rutiere folosite în țara lor.

Îngrijirea masinii: 4 metode neobișnuite de a prelungi viața automobilului tău

    Teo says:

    Cand ii vad pe unii motociclisti cum depasesc la semafor si nu numai c and pe dreapta cand pe stanga sa se bage in fatza sau cand alearga pe trotuare ori cand scot filtrele din toba sa faca zgomot mai mare sau cand circula fara casca / mai ales psagerul din spate, ce sa zic? Cocalari sunt sunt si intre soferi si intre motociclisti nu le mai luati apararea….

Adaugă un comentariu