Subaru a prezentat noul Legacy la Chicago

Subaru a profitat de Salonul auto de la Chicago pentru a prezenta premiera noii generatii Legacy, pentru inceput in versiunea sa americana.

Japonezii au operat modificari importante, atat in ceea ce priveste designul, cat si platforma tehnica. Trenul de rulare a fost complet revizuit, iar caroseria are o rigiditate torsionala semnificativ imbunatatita, ceea ce imbunatateste comportamentul dinamic in viraje. Confortul a fost, de asemenea, imbunatatit, in special pe echiparile superioare care beneficiaza de serviciile suspensiei adaptive Stablex-Ride.

Pentru piata americana sunt disponibile doua motorizaari boxer pe benzina – una cu patru cilindri, de 2,5 l/175 CP si una cu sase cilindri, de 3,6 l/256 CP. AMbele sunt cuplate la cutii de viteze cu variatie continua Lineartronic cu o eficienta imbunatatita, care pot in plus simula treptele unei cutii automata atunci cand fuinctioneaza in modul manual.

Noi sisteme de asistenta imbunatatesc siguranta activa si confortul celui de la volan. Este vorba de cele bazate pe camera video EyeSight (tempomatul adaptiv si franarea de urgenta) sau cele care se bazeaza pe sistemul radar (detector de unghi mort sau detector de trafic la deplasarea cu spatele).

Adaugă un comentariu