SUV pentru explorarea pieței din China: Nissan Pathfinder Concept.

Ce să caute Nissan Pathfinder în China? Simplu: cumpărători. Mulți, dacă s-ar putea. Acesta este, pe scurt, mesajul celei mai recente evoluții pe tema Pathfinder, expusă la Salonul Auto de la Shanghai.

Nissan Pathfinder este un nume cunoscut pe întreaga planetă. Americanii îl știu cel mai bine, pentru că acolo a fost lansată cu aproximativ doi ani în urmă cea de-a cincea generație a seriei. În Europa, am avut mai demult plăcerea cu un Pathfinder robust, având șașiu clasic (separat de caroserie), dar dotat cu suspensie cu roți independente la ambele punți (tehnic, o rudă apropiată a generației contemporane de pickup-uri Navara).

Marca niponă a prezentat la Salonul Auto de la Shanghai 2023 un așa-numit Nissan Pathfinder Concept despre care a menționat că a fost proiectat cu intenția sensibilizării pieței din China. Se poate observa lesne că Nissan Pathfinder Concept preia caroseria seriei americane Nissan Pathfinder, dar propune o tratare stilistică semnificativ diferită a detaliilor frontale și nu numai.

Un grad superior de integrare a elementelor de design comparativ cu ceea ce se poate vedea acum la un Pathfider de serie în conferă lui Nissan Pathfinder Concept o presonalitate premium-hightech convingătoare. Și interiorul, care dispunde de până la trei rânduri de locuri, a fost redesenat.

Comunicatul dat publicității de către Nissan susține că avem de-a face cu „un automobil dedicat clienților cu stil de viață activ, fie că se ia în considerare explorarea naturii sălbatice, fie că vorbim de navigarea prin peisajul urban'. Prin referirea la „clienți', se subînțelege implicit că acest Nissan Pathfinder poartă doar formal eticheta de „Concept' și că lansarea variantei de serie este iminentă.

Adaugă un comentariu

Articole similare