i-Activsense: Siguranta de avangarda pentru noua Mazda6

Debutul noii Mazda6 de la Paris marcheaza si lansarea “i-ACTIVSENSE”, o serie de tehnologii avansate de siguranţă, proiectate pentru a asista şoferul în recunoaşterea pericolelor, evitarea coliziunilor şi reducerea severităţii accidentelor care nu pot fi evitate.

La Mazda, cercetarea şi studiile tehnologiei de siguranţă au la bază filosofia companiei în materie de siguranţă, Mazda Proactive Safety, care îşi propune să minimizeze riscul unui accident maximizând situaţiile în care şoferul poate opera vehiculul. i-ACTIVSENSE’ de la Mazda se referă la un grup de tehnologii avansate de siguranţă, dezvoltate în concordanţă cu Mazda Proactive Safety, care foloseşte dispozitive de detecţie, cum sunt radarele şi camerele video. Acestea includ tehnologii de siguranţă activă care ajută şoferul să prevadă potenţiale pericole, şi tehnologii de siguranţă pre-impact, care facilitează evitarea coliziunilor sau reduc severitatea acestora.

Obiectivul Mazda Proactive Safety este de a obţine o experienţă de condus lipsită de accidente. În urmărirea acestui ţel Mazda va continua să extindă eforturile de cercetare ale tehnologiilor de siguranţă pentru a oferi clienţilor plăcerea de a conduce şi performanţe de mediu şi de siguranţă de excepţie.

Adaugă un comentariu