Tesla a deschis comenzile pentru piaţa din România

 

Site-ul oficial TESLA este disponibil acum și în limba română, iar showroom-ul amenajat în mall Promenada oferă deja ocazia viitorilor cumpărători se efectueze comenzi, dar și test-dirve-uri cu maşinile Tesla. Asta înseamnă că poți accesa, configura și chiar plăti unul dintre modelele Tesla direct pe site-ul oficial.

Disponibil și prin PROGRAMUL RABLA
Achizițiile modelelor celor de la TESLA se pot face cash, prin leasing și chiar prin Programul Rabla Plus 2021. Pentru moment doar Modelul 3 va fi disponibil în România oficial cu un preț de pornire de la 42.990 de euro, acesta fiind şi cel mai accesibil, mai ales că prin Rabla Plus va putea fi cumpărat cu puţin peste 30.000 de euro. Livrările pentru Modelul 3 vor începe din septembrie 2021, iar în 2022 pentru Modelul S şi Modelul X.

SERVICE TESLA în București
În decursul acestui an se va deschide și service-ul Tesla din Bucureşti. Astfel toți proprietarii Tesla vor avea acces la un service rapid pentru maşina lor. Echipa Tesla de Service Mobil va acoperi nevoile iniţiale de service odată cu începerea livrărilor. Cel mai probabil service-ul va fi amplasat în zona Pipera din Capitală.

STAȚII DE ÎNCĂRCARE
Pentru moment funcționează două stații Supercharger în România: Timișoara și București, iar americanii au deja în plan să deschide noi stații și în în Sibiu și Pitești înainte de începerea livrărilor, precum și în Constanța, în trimestrul 4.

Adaugă un comentariu