Probleme pentru Tesla: Proces în instanță legat de autonomia modelelor comercializate în Statele Unite ale Americii

Mai mulți clienți din Statele Unite sunt nemulțumiți de autonomia mașinilor Tesla. Prin urmare, trei dintre aceștia acuză constructorul american, specializat în fabricarea vehiculelor electrice, pentru că au furnizat cifre false cu privire la autonomia mașinilor.

Problema a fost preluată și de agenția de presă Reuters, unde este precizat faptul că Tesla ar fi indicat intenționat cifre mai mari decât cele reale cu privire la autonomia afișată în bord. Controversele continuă pentru că departamentul de suport al mărcii deținute de Elon Musk a ignorat clienții care veneau cu astfel de reclamații.

Situația afișării unei autonomii mai mari decât este capabilă mașina să ofere în condițiile unui condus constant, este deosebit de gravă în cazul unei mașini electrice, deoarece rețeaua de stații de încărcare nu este la fel de dezvoltată ca aceea a benzinăriilor, prin urmare, planificarea călătoriei ar putea fi dată peste cap, existând posibilitatea opririi mașinii într-un moment inoportun.

Cele trei plângeri înaintate de clienții americani ar putea forma un proces comun pentru toți posesorii Tesla din statul California.

Adaugă un comentariu