Raliul Argeșului: Un debut senzațional!

În weekendul 3-4 mai 2019 a debutat noul sezon al Campionatului Național de Raliuri prin etapa de la Pitești – Raliul Argeșului Catena 2019.

Echipajul format din pilotul Adi Teslovan și Vajk Imre Cseh a obținut locul întâi la clasa RC3 și prima poziție în clasamentul automobilelor cu două roți motrice (clasa tracțiune față). Această echipă este susținută de Borsec în Campionatul Național de Raliuri Dunlop.

Pentru noi a fost o primă etapă terminată cu un rezultat perfect locul 1 la clasa RC3 și locul 1 în clasamentul automobilelor cu tracțiune 2FWD, rezultat obținut nu foarte ușor, dar până la urmă totul este bine când se termină cu bine. Etapa de la Argeș a debutat vineri cu două probe lângă Curtea de Argeș și superspeciala din Pitești în jurul stadionului Nicolae Dobrin în fața unui public extrem de numeros. Pentru noi ziua de vineri a fost plină de peripeții pornind de la o ușoară incursiune în decor, lipsa comunicației în interiorul mașinii și alegerea total neinspirată a anvelopelor pentru superspecială.’

‘Ziua de sâmbătă a cuprins 5 probe speciale însumând 82 de kilometri parcurși pe drumul ce pleacă de sub Cetatea Poenari, traversează barajul Vidraru până la Piscul Negru, traseu în ambele sensuri exceptând porțiunea pe coborârea de după barajul Vidraru. Sâmbătă putem spune că am avut un ritm perfect pentru asigurarea victoriei la ambele clase în care punctăm, mai puțin ultima probă a raliului de 27 km unde am fost mai puțin inspirați în alegerea anvelopelor. Un raliu superb, organizat impecabil și desfășurat într-un cadru pe măsură. Această etapă merita de mult să se întoarcă în calendarul campionatului național, felicitări organizatorilor!’

‘Apa minerală naturală Borsec a fost cea care ne-a fost partener de nădejde în lupta noastră cu secundele pe unul dintre cele mai frumoase locuri din țară. Împreună cu UniCredit Leasing, Borsec, Generali, Cipi, Hofigal, Defi, Mobil1 prin Star Lubricants, Interflon, Set-Prod Com, GoPro prin Comtrade Distribution și partenerii media: Rock FM & Vice vă mulțumim din suflet pentru susținere. Ne vedem la sfârșitul lunii mai la Raliul Aradului, etapă ce face parte de calendarul internațional EUROPEAN RALLY THROPHY‘, a declarat pilotul Adi Teslovan.

Adaugă un comentariu