Test gratuit de lumini la Mercedes

Pe tot parcursul lunii noiembrie, in Centrele Autorizate de Service Mercedes-Benz din Romania, se desfasoara un program gratuit de verificare si reglare a luminilor exterioare.

Campania se adreseaza tuturor posesorilor de autoturisme si autovehicule comerciale Mercedes-Benz, pentru a asigura o vizibilitate mai buna in trafic si pentru a contribui la scaderea numarului de accidente pe timpul iernii.

„Testul gratuit de lumini’ este un proiect derulat pe plan local inca din 2009 de catre Mercedes-Benz, prima companie auto din Romania care a organizat o campanie de acest fel la nivel national, ce intentioneaza sa preintampine o parte dintre problemele care pot aparea in trafic pe perioada sezonului rece.

„Testul de lumini a devenit un proiect cu traditie pentru Mercedes-Benz Romania, fiind deja la a cincea editie. Siguranta in trafic reprezinta o prioritate pentru noi, iar testul de lumini este una dintre masurile pe care le-am initiat in acest sens. În plus, dorim sa oferim gratuit testarea si reglarea luminilor exterioare tuturor posesorilor de autovehicule Mercedes-Benz pentru a le rasplati alegerea facuta – aceea de a se afla la volanul unui Mercedes-Benz’, a precizat Rolf Rosendaal, Director After-Sales Mercedes-Benz Romania.

Mercedes-Benz Romania continua an de an aceasta actiune, menita sa reconfirme angajamentul companiei fata de conceptul de siguranta rutiera si grija fata de comunitate. În Romania, Mercedes-Benz a initiat testul de lumini pentru a sprijini toti conducatorii auto si pentru a implementa la nivel autohton o actiune ce se desfasoara in Germania inca din anii 50.

Demersul este sustinut de Parteneriatul Roman de Siguranta Rutiera – GRSP Romania – o asociatie voluntara, prezenta in Romania inca din anul 2000, care promoveaza si contribuie la cresterea gradului de siguranta rutiera a tuturor participantilor la trafic. GRSP Romania utilizeaza o abordare de parteneriat intre mediul de afaceri, societatea civila si autoritatile guvernamentale care impartasesc un interes comun pentru siguranta rutiera. GRSP Romania este partenerul local al Parteneriatului Global de Siguranta Rutiera (Global Road Safety Partnership – GRSP) – unul dintre cele patru programe Parteneri Business pentru Dezvoltare (Business Partners for Development – BPD) initiate de Banca Mondiala.

 

Adaugă un comentariu