Ti-ai pierdut permisul auto si vrei sa ti-l reinnoiesti? Iata care sunt actele si etapele necesare

Daca te numeri printre ghinionistii care si-au pierdut permisul de conducere, sau mai rau, daca acest document ti-a fost furat, nu trebuie sa intri in panica.

Pentru a obtine un nou permis, ai o procedura relativ simpla de urmat, care nu presupune decat un drum la ghiseul Serviciului Public Comunitar – Regim Permise de Conducere si Inmatriculari Vehicule pe raza caruia ai domiciliul.

Dosarul pe care il prezinti aici trebuie sa contina urmatoarele documente:

– fisa detinatorului permisului de conducere

– actul de identitate in original si copie;

– dovada platii contravalorii permisului de conducere – 68 de lei

– fisa medicala tip din care sa rezulte ca permisul este pentru a conduce autovehicule sau tramvaie – aceasta fisa medicala pentru permis auto este necesara doar in cazul in care permisul de conducere a expirat.

Daca te afli si tu in aceasta situatie, Centrul Medical StandarMed iti vine in ajutor!

Analizele medicale necesare pentru preschimbarea permisului auto se efectueaza cand este vorba despre un permis auto expirat. In cazul soferilor profesionisti si a cetatenilor straini, este nevoie si de realizarea unui examen psihologic pentru permisul auto, la sfarsitul caruia se elibereaza un aviz psihologic. Acest aviz trebuie sa ateste faptul ca solicitantul este apt pentru a conduce vehicule din categoria respectiva.

In cadrul clinicii StandardMed, fisa medicala pentru permisul auto se efectueaza in regim rapid, cu maxim de profesionalism si eficienta, datorita experientei vaste in acest domeniu. Toate examinarile necesare preschimbarii permisului de conducere au loc in aceeasi locatie, cu o singura deplasare, in cel mai scurt timp. Toti medicii care trebuie sa isi dea acordul sunt prezenti in acelasi interval orar, iar fisa medicala pentru permisul auto poate fi incheiata de catre medicul sef al unitatii in cadrul aceleiasi vizite a pacientului.

Datorita rapiditatii, profesionalismului si a costurilor reduse pentru obtinerea fisei medicale pentru permisul auto, clinica StandardMed se deosebeste de celelalte clinici autorizate pentru eliberarea certificatelor medicale auto. In cadrul acestei clinici, va stau alaturi medici demni de toata increderea, care va ofera consultatii medicale suplimentare, in cazul in care acestea sunt necesare pentru permisul auto.

Pentru a economisi timp pretios, la receptia clinicii StandardMed gasesti toate formularele necesare fisei medicale pentru permis auto. Este absolut necesar sa te prezinti cu cartea de identitate si, in cazul in care detii ochelari de vedere, esti rugat sa ii porti. Cei care sunt luati in evidenta la medicul de familie cu boli cronice, au obligatia sa solicite de la acesta o adeverinta medicala in care sa se stipuleze ca sunt apti pentru a conduce. De asemenea, cei care sufera de diabet, trebuie sa prezinte o scrisoare medicala de la medicul diabetolog in care sa apara dignosticul, tratamentul si recomandarea medicului ca sunt apti sa conduca.

Timpul pe care trebuie sa il aloci in vederea obtinerii fisei medicale pentru permisul auto este, in medie, de aproximativ 1 ora. Avand in vedere ca toate investigatiile sunt facute in aceeasi zi si in aceeasi locatie, vei obtine fisa medicala pentru permisul auto pe loc, dupa finalizarea examinarilor.

Asadar, cu un minimum de efort, vei avea toate analizele medicale pentru permisul auto efectuate intr-o ambianta primitoare si calduroasa. Pe langa fisa medicala pentru permisul auto, cei de la StandardMed vin mereu cu solutii eficiente pentru monitorizarea si tratarea diferitelor afectiuni ale pacientilor care le trec pragul.

Iata cum poti rezolva totul rapid si usor cu o singura deplasare, doar la StandardMed!

Adaugă un comentariu